bedrijfsprofiel

Zoerbeemden 11, 6245 LR Eijsden - Tel: 043 409 3848 - Email: info at aannemerjacobs dot nl

Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf René Jacobs is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties en nieuwbouw voor particulieren en de zakelijke markt. Het bedrijf staat bekend voor zijn bijzondere aandacht voor kwaliteit en klantgerichtheid.

Tot onze klantenkring behoren hoofdzakelijk particuliere opdrachtgevers, gemeentelijke- en de provinciale overheid. Wij hebben reeds met diverse vooraanstaande architecten zeer specifieke projecten uitgevoerd.

Onze doelstelling is het behouden van een goede relatie met onze (vaste) opdrachtgevers en bouwwerken te realiseren waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Wij hanteren de laagste prijzen, maar belangrijk is ook de kwaliteit van alle producten waarmee wij werken.

Aannemersbedrijf René Jacobs bestaat al sinds 1985 en is opgericht door René Jacobs, met 25 jaar ervaring weten we hoe belangrijk het is om met de tijd mee te gaan, hierdoor zijn wij innoverend en verdiepen wij ons in de nieuwste technieken. Toch zijn we ook gespecialiseerd in renovatie van oudere huizen.

Wij hopen u met deze informatie voldoende geïnformeerd te hebben. Hebt u toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Aannemer Jacobs - Bedrijfsprofiel pagina

Ons bedrijf is aangesloten bij de landelijke vereniging Bouwend Nederland, voor meer informatie www.bouwendnederland.nl.
Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden AVA 1992 van toepassing.